Sponsors

Wij stellen graag onze trouwe en nieuwe sponsoren aan u voor. Heeft u ook belangstelling om het Dutch Cadet Sailing Team te sponsoren? Laat het ons weten. U kunt ze op vele manieren ondersteunen zowel financieel als met diensten en materieel. Voor vragen en mogelijkheden stuurt u een mail naar het Secretariaat

Sinds 5 jaar levert Shiwi, The sunshine brand, shorts aan het Dutch Cadet Sailing Team. Deze bijdrage zorgt ervoor dat het Team tijdens alle evenementen herkenbaar en zichtbaar is als Nederlands team. Zon, zee en strand zijn voor Shiwi drie woorden waar zij en wij ontzettend vrolijk van worden.

In de persoon van Jan Martin Wilschut mogen wij al jaren rekenen op diensten van Over & Beyond B.V.. Jan Martin Wilschut ondersteunt de DCCA door het ontwerpen van diverse promotie-uitingen van de Cadet-klasse waaronder informatiemateriaal, WK t-shirts, logo's en stickers.

FLO staat voor fysieke leefomgeving, het domein van de Omgevingswet. FLO Legal adviseert over het omgevingsrecht en digitale toepassingen daaromheen.

Samen bouwen aan een betere wereld is al sinds de oprichting in 1976 een belangrijke drijfveer voor Bumé Aannemings- en Onderhoudsbedrijf. Maar ook voor haar zuster bedrijven, de bouwondernemingen Zevenaar en Jager. Bereikbaar voor hun klanten met een persoonlijke benadering.