Al jarenlang is het Internationale Paasevenement dé traditionele opening van het wedstrijdseizoen en ontmoetingsplaats voor alle Cadetzeilers en hun ouders. Dit is geen gewone wedstrijd. Hier wordt alle kennis en kunde van de zeilers op de proef gesteld. We hopen jullie te verwelkomen aan de start van de Easter Regatta op zaterdag 30 maart. In het “Groene Hart” van de Randstad ligt misschien wel de mooiste zeillocatie van Nederland.

Nog geen 30 minuten van Amsterdam of Den Haag, aan de rand van de stad Leiden, vind je de “Kagerplassen”.

Hier is het waar water en wind laat zien wie de echte zeilers zijn. Elke verandering van windrichting, verandert de vorm van de baan.
Kleine polders met Oudhollandse windmolens zijn het decor van de wedstrijden. Het grootste zeilplezier en een fantastische ervaring in je Cadet.  

Op zaterdag 30 maart is er een gezamenlijke borrel vanaf 16.00 uur bij sociëteit “Waterlust”. 

Aanmelden voor de borrel kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bestel alvast een overheerlijke borrelplank.  

Op zondag 31 maart vindt de jaarlijkse loterij plaats vanaf 17.00 uur in sociëteit “Waterlust”.  Deze loterij wordt mogelijk gemaakt door onze sponsors Magic Marine, de Lijnenspecialist, Shiwi en Mousset Chocolaterie.  

Download hier de volledige uitnodiging.  uitnodiging2024nl.pdf

Aanmelden en meer informatie Aanmelden voor de zeilwedstrijden kan via manage2sail.
Gedetailleerde informatie is te vinden op het Notice Board
Neem voor vragen contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Heel graag tot ziens op de Kaag!